2016-12-01 07:47:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jól tud taktikázni

Napi horoszkóp december 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha folyton megjegyzéseket tesz mások munkájára, hamar ellenségeket szerezhet magának. Legyen egy kicsit nagyvonalúbb! Ha teheti, ma ne kritizáljon semmit, nem kell mindent észrevenni. Lépjen át a problémákon, és érezze jól magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egyes döntéseket nehezebben hoz meg, mint máskor, bizonytalan és kissé enervált. Végezze tudatosan lassabban a dolgait, másként félresikerülhet egy terve. A humorérzéke fogja megmenteni attól, hogy valakivel összevesszen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygóállások miatt a barátságos természete ma tökéletesen érvényesül. Könnyen elintéz mindent, mert kedvességének senki sem tud ellenállni. Figyelnie kellene az álmaira, mert fontos üzenetet hozhatnak önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma a munka egyértelműen háttérbe szorul, szerencsére azonban nincs is sürgős megoldást igénylő feladata. A magánéletében viszont néhány korábbi probléma újra napirendre kerül. Nehezen hoz ma kompromisszumot.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jól tud taktikázni, helyezkedni, és ezzel ma jelentős előnyt szerezhet magának – főként az üzleti életben, de akár a munkahelyén is. Annyira megnyerő a kisugárzása, hogy valaki váratlanul a bizalmába fogadja, és új információkat árul el önnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma a diplomatikus módszerek működnek a legjobban, kerülje a nyílt konfrontációt. Ha valaki azonnali választ akar önből kicsikarni, próbáljon kibújni alóla. Nem alkalmas a mai nap hosszú távú döntések meghozatalára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma sikerekre számíthat, és elérhet valamit, ami lehetőséget teremt a jobb életminőségre. A Hold a Nyilas jegyében jár, ez lendületes tempót diktál, ön is tele van erővel, energiával.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár szívesen beszélgetne valakivel, az illető elhárítja a közeledését, amit ön nagyon is a szívére vesz. Legyen megértőbb, a másiknak is lehet rossz napja… Az este alkalmas az ismerkedésre, menjen társaságba, ha ön egyedülálló!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne utasítson el egy ötletet pusztán azért, mert másnak jutott előbb eszébe… Ma túlságosan is hiú és önző lehet, ez rosszat tesz a csapatmunkának. Nem kell mindig mindenben önnek győzedelmeskednie, néha hagyja érvényesülni a többieket is!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Váratlan bosszúságok érhetik. Egy anyagi természetű probléma sürgős megoldást igényel, talán még kölcsön is kell kérnie egy barátjától. Ne szégyellje, ha rászorul, az illető szívesen segít.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Rosszul indul a napja, de aztán egy flört felvidítja. Ha ön egyedülálló, ma sok lehetősége lesz ismerkedni. A társkereső oldalakon is sikerrel járhat, az is elképzelhető, hogy több „jelölt” közül kell választania.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nehezen vállalja fel a véleményét. Annyira szeretne mindenkinek megfelelni, hogy közben egészen háttérbe szorítja a saját érdekeit. Ez ma nagyon élesen megmutatkozik egy nehéz helyzetben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: